St. Buddies
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
查看誰在線上
目前總共有 1 位使用者在線上 :: 0 位會員, 0 位隱形及 1 位訪客

沒有

[ 查看全部 ]

最高線上人數記錄為 168 人 [ 記錄時間 :: 周一 6月 11, 2012 1:33 am ]
相冊

我地在新聯賽的網址...每人都必須登記 Empty
五月 2024
周一周二周三周四周五周六周日

日曆 日曆

聯盟論壇
Share

Cool-7

Fooball-7

我地在新聯賽的網址...每人都必須登記

3 posters

向下

我地在新聯賽的網址...每人都必須登記 Empty 我地在新聯賽的網址...每人都必須登記

發表 由 ryanwong08 周四 7月 29, 2010 12:11 am

http://stbuddies.football-hk.com/

有兩樣必須在月底前做好:

1. 註冊球員, 要upload埋自己張相 (上載比賽用相片), 另外中間位置有個叫"加入球隊"的button, 註冊球員後按此button
2. 由於賽會要紀錄球員資料, 每次出場對ID, 所以我地每人要交ID copy, 請email俾我 (ryanwong816816@yahoo.com.hk)

大家動作要快!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ryanwong08 在 周三 10月 06, 2010 5:27 pm 作了第 2 次修改
ryanwong08
ryanwong08
重心球員
重心球員

文章總數 : 492
年齡 : 42
注冊日期 : 2008-07-14

回頂端 向下

我地在新聯賽的網址...每人都必須登記 Empty 回復: 我地在新聯賽的網址...每人都必須登記

發表 由 Sing 周四 7月 29, 2010 1:50 am

已登記, 佢地都幾 systematic, 絕對唔係玩玩o下

我地應該整翻個 team logo, 今年要認認真真打好 d
Sing
Sing
預備組球員
預備組球員

文章總數 : 45
注冊日期 : 2008-09-29

回頂端 向下

我地在新聯賽的網址...每人都必須登記 Empty 回復: 我地在新聯賽的網址...每人都必須登記

發表 由 tai11 周四 7月 29, 2010 2:38 am

已登記
球隊自己評估果度係咪應該「謙」d?
tai11
tai11
正選球員
正選球員

文章總數 : 263
注冊日期 : 2008-07-20

回頂端 向下

發表 由 tai11 周四 7月 29, 2010 8:35 pm

已改得「謙」d
tai11
tai11
正選球員
正選球員

回頂端 向下

發表 由 tai11 周四 7月 29, 2010 9:09 pm

記得「上載比賽用相片」

月尾攪唔掂球員登記,佢會扣我地錢($50/EACH)
http://www.hk-7.com/league/index.asp?k=1&v=2&s=2&y=2010&lid=37
(尾6果項)
tai11
tai11
正選球員
正選球員

回頂端 向下

回頂端

這個論壇的權限:
無法 在這個版面回復文章