St. Buddies
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
查看誰在線上
目前總共有 3 位使用者在線上 :: 0 位會員, 0 位隱形及 3 位訪客

沒有

[ 查看全部 ]

最高線上人數記錄為 168 人 [ 記錄時間 :: 周一 6月 11, 2012 1:33 am ]
相冊

新聯賽詳情 Empty
五月 2024
周一周二周三周四周五周六周日

日曆 日曆

聯盟論壇
Share

Cool-7

Fooball-7

新聯賽詳情

4 posters

向下

新聯賽詳情 Empty 新聯賽詳情

發表 由 ryanwong08 周六 11月 21, 2009 1:46 pm

cool-7剛剛打俾我, 佢話我地要重新填form交俾佢地, 俾球員名, 下個星期頭要搞掂..

今年報名費係$650 + 場紙費$400, 即係總數$1050

我地要計計總人數係幾多人, 快D收錢交俾cool-7..

場紙費如我地每月俾到一個2個鐘的場紙的話就唔駛俾, 所以我地要俾, 同樣地下個星期頭要搞掂..

另外, 本人動議做多一件新波衫, 顏色大家可以傾下...

仲有一個搞笑的消息, 但係要等進一步確定, 就係我地唔單止唔駛降班, 仲可以升上超級聯賽, 因為超級聯賽多數球隊唔踢, 現正草擬冠軍聯賽所有球隊升上超級聯賽, 哈哈哈...

我地終於升班了 新聯賽詳情 267357

新聯賽我地要踢好D, 爭取前列位置, 令大家可以有資格踢柸賽呀

新聯賽詳情 629622

ryanwong08 在 周三 10月 06, 2010 5:25 pm 作了第 1 次修改
ryanwong08
ryanwong08
重心球員
重心球員

文章總數 : 492
年齡 : 42
注冊日期 : 2008-07-14

回頂端 向下

新聯賽詳情 Empty 回復: 新聯賽詳情

發表 由 hing09 周六 11月 21, 2009 4:40 pm

真係未出發,先興奮...大家準備好未??? 新聯賽詳情 185341
hing09
hing09
重心球員
重心球員

文章總數 : 587
年齡 : 41
注冊日期 : 2008-07-15

回頂端 向下

發表 由 Sing 周日 11月 22, 2009 2:12 am

榜尾都有得升班, 勁~

我反而想知佢地點解咁多隊唔踢, 連我地都有得升, 即係超級聯賽球隊差唔多十之八九都唔玩??? I don't understand...

Anyway 今季要俾心機
Sing
Sing
預備組球員
預備組球員

文章總數 : 45
注冊日期 : 2008-09-29

回頂端 向下

發表 由 hing09 周一 11月 23, 2009 4:43 am

a成要出席多D啦...你未開齋~~~ 新聯賽詳情 32957

突然記得上次麥花臣,對手整吾見我地個波,係米有得claim番??? 新聯賽詳情 27416
hing09
hing09
重心球員
重心球員

回頂端 向下

發表 由 ryanwong08 周一 11月 23, 2009 2:03 pm

hing09 寫到:a成要出席多D啦...你未開齋~~~ 新聯賽詳情 32957

突然記得上次麥花臣,對手整吾見我地個波,係米有得claim番??? 新聯賽詳情 27416

佢話將對手的50元按金, 放落去我地度麻..
ryanwong08
ryanwong08
重心球員
重心球員

回頂端 向下

發表 由 hing09 周三 11月 25, 2009 1:01 am

隊員 - Chung(5), Wai(7), Man(8), Hing(9), Chau(10), Tai(11), Yeung(13), Poon(17), Yin(18), Chun(22), Sing(28), Tim(?), 浩程(?), 奇寶(?), a-Man(?), Timothy(?), a-Chun(?).....Tim踢個呵? 即係17個------$1050/17=$62......$1050扣左個$50未??? 新聯賽詳情 27416
hing09
hing09
重心球員
重心球員

回頂端 向下

發表 由 Sing 周三 11月 25, 2009 1:35 am

今屆阿文都應承踢?
Sing
Sing
預備組球員
預備組球員

回頂端 向下

發表 由 nelson13 周三 11月 25, 2009 3:12 pm

我可唔可以轉4號

nelson13
後備球員
後備球員

文章總數 : 112
注冊日期 : 2008-07-20

回頂端 向下

發表 由 hing09 周四 11月 26, 2009 3:10 am

-阿文叫阿文踢,阿文終於踢囉~~~ 新聯賽詳情 72866

-4號米要繼承前任遺願? 你整個件衫呀? 新聯賽詳情 32957
hing09
hing09
重心球員
重心球員

回頂端 向下

發表 由 ryanwong08 周四 11月 26, 2009 11:49 am

最尾大家決定放棄再做新衫, 只要新加入的買返件nike紅色印puma金字就算...

大家可以買阿成那件 新聯賽詳情 71653
ryanwong08
ryanwong08
重心球員
重心球員

回頂端 向下

發表 由 ryanwong08 周六 11月 28, 2009 1:03 pm

錢已經過了俾cool7, 佢地話新聯賽將會在十二月下旬開始,
大家請做好賽前準備
新聯賽詳情 117657

另外會唔會考慮下年踢第二個聯賽..?
ryanwong08
ryanwong08
重心球員
重心球員

回頂端 向下

發表 由 Sing 周六 11月 28, 2009 3:48 pm

十二月下旬先正式開始, 我地仲有時間作好準備 (最好搵日 call 齊 17 個出黎踢練習賽)

另外考慮下年踢唔踢第二個聯賽o既事, 而家唔使太急, 邊踢邊諗啦

最後我地係唔係決定用淺藍色波衫?
Sing
Sing
預備組球員
預備組球員

回頂端 向下

發表 由 ryanwong08 周日 11月 29, 2009 1:14 am

好, 就星期一練練, 但已肯定周兆恒同潘立弘兩個唔來...

我地新一季會以籃色為主, 紅色為次

踢住先諗都好, 但係記住其他聯賽可能會早過我地完, 要改聯賽的話就要有機會會同時踢兩個聯賽...

新聯賽詳情 27416
ryanwong08
ryanwong08
重心球員
重心球員

回頂端 向下

發表 由 Sing 周日 11月 29, 2009 1:47 am

頂... 我件淺藍色波衫已經唔見左!

If it is confirmed, I will buy it again
Sing
Sing
預備組球員
預備組球員

回頂端 向下

發表 由 hing09 周日 11月 29, 2009 4:33 am

call齊17個既機會=St Buddies 17連勝!!! 新聯賽詳情 27416
hing09
hing09
重心球員
重心球員

回頂端 向下

發表 由 ryanwong08 周日 11月 29, 2009 1:37 pm

己經confirm了, 奇保等人已去落訂買藍色波衫啦, 如阿成未買, 就快D打俾奇保叫佢加多件

另外, 新球季開始之後, 我地仲可以在兩個月內免費加入新球員, 其後加入就要每位五十元唔知咩收費,

仲要現在每人交一張相做球員證, 我諗類似證件相size, 大家可以email張相俾我, 請幾日內就email俾我

ryanwong2530@yahoo.com.hk
ryanwong08
ryanwong08
重心球員
重心球員

回頂端 向下

發表 由 Sing 周二 12月 01, 2009 1:54 am

sent to your e-mail

最後我地係唔係無全職龍門? 次次包剪揼好難排隊形 ga wor~ 本來黃毅個 friend 守龍 OK, 可能見到我地o既"質素"唔想踢...
Sing
Sing
預備組球員
預備組球員

回頂端 向下

發表 由 hing09 周二 12月 01, 2009 3:21 am

Sing 寫到:
最後我地係唔係無全職龍門? 次次包剪揼好難排隊形 ga wor~ 本來黃毅個 friend 守龍 OK, 可能見到我地o既"質素"唔想踢...

我地頭半季有雲達"文"打龍~~~ 新聯賽詳情 72866
hing09
hing09
重心球員
重心球員

回頂端 向下

發表 由 ryanwong08 周二 12月 01, 2009 12:25 pm

hing09 寫到:
Sing 寫到:

我地頭半季有雲達"文"打龍~~~ 新聯賽詳情 72866

咩雲達"文"..? 新聯賽詳情 107910
ryanwong08
ryanwong08
重心球員
重心球員

回頂端 向下

發表 由 Sing 周三 12月 02, 2009 1:02 am

good idea, 問題暫時解決!

蜀中無大將, 廖化作先鋒
Sing
Sing
預備組球員
預備組球員

回頂端 向下

回頂端

這個論壇的權限:
無法 在這個版面回復文章